Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dobře propečené klobásky

grilovaná vinná klobása
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak na dokonale ugrilované klobásy? Máme pro vás tip, jak si s tímto úkolem poradit rychle a jednoduše.

 

A nejen ty budete mít, když si topeniště připravíte tak, aby mělo žhavější a „chladnější“ sekce. Klobásky nechte zprudka opéct a maso nechte zatáhnout ve žhavé části, pak je přesuňte na dopečení do „chladnější“. Jakmile z uhlíků vyšlehnou plameny, přesuňte opékané potraviny z jejich dosahu. Chcete-li maso potírat omáčkou ještě na roštu, udělejte to teprve v posledních minutách opékání.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč