Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak poznat vyšeptalý prášek do pečiva

suroviny na pečení
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Nejste si jistí stářím a silou svého prášku do pečiva? Otestujte ho.

Lžičku prášku nasypte do 80 ml vody. Pokud se nedostaví efektní „šumění“, můžete prášek vyhodit, těsto už nezvedne.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč