Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vybírat vývrtku

vývrtka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Z praktického hlediska jsou ideální ergonomicky tvarované vývrtky, které dobře padnou do ruky a zároveň na ně nepadne celá výplata. Ocení je jak profesionálové, tak laici.

Pro začátečníka je sázkou na jistotu vývrtka se dvěma křidélky: je stabilní a vyžaduje nejméně síly. Profesionálové ale nedají dopustit na číšnickou klasiku.

Kolik chcete investovat? Nejlevnější vývrtku koupíte už za stovku. Ty výrazně dražší neoplývají žádnými speciálními schopnostmi, ale můžou se stát stylovým doplňkem. Pokud máte v kuchyni dost místa, klidně zvolte nástěnný model, který máte vždycky po ruce. 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč