Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

K čemu je dobrý lis na česnek

lis na česnek
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Malý pomocník, který se v kuchyni vždycky hodí. A nejen k lisování česneku. 

 

Kvalitním lisem na česnek můžete pohodlně vyrábět v malých množstvích pastu z oliv, kaparů nebo nakládaných sušených rajčat. K čemu vám to bude dobré? Třeba na zdobení chlebíčků nebo k dochucení salátů. Skvěle s ním také vymáčknete to nejlepší z čerstvého zázvoru.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč