Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Knedlíky vařené v sáčku

knedlíky
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:
Jak na jednoduché knedíky? Máme pro vás rychlý návod, jak tuto přílohu připravit doslova za pár minut.

Smícháme hrnek mléka, dva žloutky, hrnek polohrubé mouky, ani ne lžičku soli a dva rohlíky pokrájené na kostičky. Přidáme sníh ze dvou bílků. Těsto nalijeme (naběračkou) do dvou mikrotenových sáčků 20 x 30 cm, vložíme do hrnce s vroucí vodou, sáčky necháme vyčnívat přes okraj hrnce a obsah částečně přikryjeme pokličkou.

Vaříme asi pětadvacet minut,v polovině vaření obrátíme. Jeden uvařený knedlík na zkoušku vyklopíme (dobře to jde, když sáček nafoukneme) a překrojíme. Pokud ještě není hotový, vrátíme ho do sáčku a ještě chvíli vaříme. Krájíme nití. Výsledek je tak skvělý, že je velká část rodiny jí samostatně!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč