Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mleté maso stokrát jinak

mleté maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Triků na zaručeně ještě lepší a lepší mleté maso existuje spousta. My vám poradíme, jak namleté maso lépe spojit a také co s cibulí, aby v mase nezhořkla.

 

Občas se podaří vytvořit směs na sekanou příliš suchou a maso se drobí, nedrží pohromadě. Zkusili jste někdy nastrouhat do směsi malou syrovou bramboru? Maso neztratí nic na své chuti, a ještě bude držet mnohem lépe pohromadě. A jeden bonus navíc: Abychom neměli žemle v mase mazlavé, před použitím je vždy vymačkáme a pak teprve drobíme do masa. Cibuli nikdy nemeleme s masem, jinak hrozí, že může zhořknout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč