Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Strouhanka za všech okolností

masové kuličky obalované ve strouhance
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Domácí strouhanku můžete připravit mnoha způsoby

 

Strouhanku z usušeného pečiva můžete klasicky strouhat na struhadle nebo mlít na speciálním mlýnku. Anebo jinak: pečivo vložte do mikrotenového sáčku, podrťte válečkem na nudle a pak důkladně rozválejte na požadovanou hrubost strouhanky. Pečivo vložené do sáčku se dá rovněž rozdrtit na strouhanku paličkou na maso nebo vydrhnutým a usušeným kamenem.

Na strouhanku se dá s úspěchem použít i čerstvé pečivo, to semelte v robotu nebo nastrouhejte na struhadle.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč