Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uvařte si pikantní čatní

jablkové čatní
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

V létě nemusíte zavařovat jen ovoce a marmelády. Do skleniček můžete uložit také pikantní čatní.

Příprava čatní je jednoduchá – všechny suroviny společně povaříte v hrnci, dochutíte a pak už jen naplníte skleničky, které ve spíži počkají na svoji chvíli. Skvěle doplní grilovaná masa, uzeninu, teriny a paštiky.

Čatní můžete použít jako pomazánku do sendvičů. Krásně se vyjímají také na sýrovém prkénku, chuťově ladí obzvlášť s pikantními sýry, jako je gorgonzola. Vyberte si některý z našich receptů. Je v nich ovoce i zelenina, ale jedno mají všechna naše čatní společné – jsou chuťově výrazná a příjemně pikantní.

5× čatní pro letní sezonu:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč