Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Kachní hody

K začátku listopadu sice patří husa, ale my jsme se letos rozhodli oslavit vrchol podzimu dostupnější kachnou. Snadno se vejde do pekáče a dají se z ní vykouzlit klasické i originální speciality.

Cesta do Indie

Přijměte pozvání na indickou hostinu! Připravili jsme pro vás skvělá jídla plná voňavého koření a chilli papriček, uvařili jsme spoustu rýže a napekli čapátí a nezapomněli jsme ani na sladkou tečku!

Východní přísliby

Na chvíli zapomeňte na upršený český podzim a nechte se našimi Asií inspirovanými dezerty unést do sladkých exotických dálek...  

Dýně

Dnes už dýně všemožných tvarů a barev koupíte nejen na trzích, ale i v supermarketech – rok co rok zvědavě čekáme, co se kde objeví. Halloweenské vyřezávání má sice svůj půvab, ale na talíři jsou mnohem lepší!  
reklama

Přidat komentář