Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kuřecím skeletem

Kuřecí skelet je skvělá surovina, kterou je škoda vyhazovat, protože v kuchyni najde skvělé uplatnění. Už naše babičky věděly, že v kuchyni je třeba spotřebovat beze zbytku vše, co je jen možné. A kuřecí skelet k takovým užitečným surovinám rozhodně patří. Až koupíte celé kuře, rozporcujte ho, použijte různé části kuřete na přípravu různých pokrmů a odřezky a skelet ponechte na vyvaření.

...

 

  • Kuřecí vývar poslouží přímo jako polévka nebo ho můžete použít v dalších receptech, například při přípravě omáček, masa, těstovin či rizota.
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč