Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kváskem

Kvásek se skládá z mouky a vody, ze kterých se působením bakterií za nedlouho vytvoří živoucí hmota. Nejlepší je použít na něj žitnou celozrnnou mouku. Příprava kvásku trvá několik dní a je třeba jej pravidelně kontrolovat a přikrmovat. Příznivci kváskování vědí, že pokud o kvásek budou svědomitě pečovat, vydrží věčně. Kvásek je nezbytnou surovinou pro přípravu kváskového chleba nebo kysela, připravovat z něj můžete i sladké kynuté pečivo.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč