Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jennifer Garner prodává dětskou výživu a na Instagramu boduje s kuchařskou „show“

Jennifer Garner
ZDROJ: GettyImages
sdílet:

Vypadá to, že jídlo a vaření je pro Jennifer Garner skoro stejně velkou vášní jako herectví. Založila značku bio svačin pro děti a její instagramový profil se hemží příspěvky z kuchyně. Objevte tajemství jídelníčku usměvavé herečky, která zanedlouho oslaví dvaapadesáté narozeniny. Vypadá stále tak skvěle, jako v komedii Přes noc třicítkou.

Každé ráno snídá to samé a svačí jako Emma Stone

„Moje obvyklá snídaně je káva a ještě jednou káva,“ prozradila herečka ve videu pro Harper's Bazaar a dodala, že většinou pije černou kávu, ale někdy si dá i cappuccino z mandlového mléka. Její snídaně ale není jen o kávě. Už roky začíná ráno plnotučným jogurtem s bobulovitým ovocem a ořechy.

  • Typickým obědem je pro Jennifer velký zeleninový salát s rukolou a jakoukoli čerstvou zeleninou ze zahrádky – může to být například brokolice, květák, zelené fazolky, hrášek nebo papriky. A aby ji obědová miska zasytila na delší dobu, přidává do ní sýr, ořechy, sladké brambory nebo hnědou rýži.
  • Co se týče nejoblíbenější svačiny, Garner je na tom stejně jako její kolegyně Emma Stone – obě si totiž zamilovaly kombinaci jablek a arašídového másla. „Jablko s arašídovým máslem je pro mě svačina číslo jedna,“ uvedla ve videu s tím, že si ovoce nejraději krájí na kousky, které jako puzzle naskládá do krabičky, aby nezhnědlo.

Na cestách herečce nechybí ovocné kapsičky od značky Once Upon a Farm, kterou spoluzaložila v roce 2015 s cílem uvést na trh dětské svačinky v bio kvalitě. Magazínu Entrepreneur prozradila, že jakožto ambasadorka humanitární organizace Save the Children zjistila, že spousta dětí na americkém venkově nemá přístup k čerstvé stravě, což ji přivedlo k vybudování značky, která by to dětem nabídla.

A evidentně se jí to daří. Portfolio Once Upon a Farm neustále roste, podle serveru Fortune značka vydělává ročně více než 100 milionů dolarů a coby partner Save the Children se zavázala, že do roku 2025 dodá jeden milion jídel dětem v komunitách s nedostatkem výživných potravin.

Sociálním sítím se zprvu bránila

Hvězda seriálu Alias k večeři připravuje „maminkovské jídlo“ pro své tři děti a při vaření se hodně opírá o recepty Iny Garten, které v rozhovoru pro Harper's Bazaar vyjádřila velkou poklonu.

„Miluji její recepty. Můžete se na ně spolehnout. Na její medový chlebíček se můžete spolehnout. Můžete se spolehnout na její hovězí bourguignon, její pečené kuře samozřejmě, to je klasika. Způsob, jakým mě naučila péct zeleninu, způsob, jakým dělá lososa. Všechno, co dělám dobře, dělám díky Ině.“

I když podotkla, že se nepovažuje za nijak zvlášť dobrou kuchařku a pekařku, svým dětem a milovaným jídlo moc ráda chystá. A zdá se, že nejen jim. Jennifer totiž pod hashtagem #PretendCookingShow na svém instagramovém profilu sdílí příspěvky, ve kterých připravuje nejrůznější jídla. Její sledující milují, s jakou autenticitou, šarmem a přirozeným vtipem to dělá – ať už jde o návod na její nejoblíbenější zimní ovesnou kaši, boloňskou omáčku, čokoládový koláč, domácí müsli tyčinky, řepové chipsy a spoustu dalších.

  • Za zmínku stojí, že Garner si velmi dlouho bedlivě střežila soukromí a nechtěla být součástí žádné sociální platformy. Na Instagram se připojila až kvůli propagaci své značky a je skoro až paradoxní, jak oblíbenou tvůrkyní obsahu se stala. Podle The Hollywood Reporter její videa vyvolala řadu nabídek, aby natočila skutečný kuchařský pořad, který by se vysílal v televizi.

Pizzu jí netradičním způsobem

Když se jí nechce vařit, objednává pizzu ze své oblíbené restaurace Pizzana v Los Angeles, jejíž šéfkuchař Daniele Uditi je jejím dlouholetým kamarádem. Herečka prý vždy koupí pizzu, která bude chutnat jejím dětem, a velkou porci salátu z růžičkové kapusty, který naprosto zbožňuje ona sama. Pak dětem vezme kousek pizzy, naloží si na něj pořádnou porci salátu, přeloží a nejvíce si ho vychutná společně se sklenkou vína.

  • Když má chuť na sladkou tečku, neodolá kopečku zmrzliny s domácí polevou zvanou Magic Shell, což je sladká omáčka z čokolády a kokosového oleje, která „magicky“ ztuhne, jakmile se dotkne zmrzliny.
  • A ačkoliv sympatická herečka tvrdí, že je velká gurmánka a chutná jí všechno, s olivami byste jí radost neudělali.
Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč