Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,6 (541x)
2. 5. 2018
Pravá boloňská omáčka
Apetit
Pravá boloňská omáčka
Apetit


Snadné
< 90 min
4,6 (541x)

Boloňská omáčka, známá také jako ragù alla bolognese, je hustá, bohatě dochucená masová italská omáčka. Připravuje se z mletého hovězího nebo vepřového masa, rajčat, cibule, mrkve, celeru a bylinek. Často se do ní přidává také červené víno a mléko nebo smetana. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 734.5 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 28.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(541 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007