Boloňská omáčka, známá také jako ragù alla bolognese, je hustá, bohatě dochucená masová italská omáčka. Připravuje se z mletého hovězího nebo vepřového masa, rajčat, cibule, mrkve, celeru a bylinek. Často se do ní přidává také červené víno a mléko nebo smetana.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 734.5 kcal
- Bílkoviny 33.5 g
- Sacharidy 73 g
- Tuky 28.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007