Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Czech Food Cup – poslední tři finalisté

Czech Food Cup – poslední tři finalisté
sdílet:
Plzeň hostila o víkendu páté regionální kolo gastronomické soutěže. Národní specialitou  byla tentokrát vepřová se zelím.

Do celonárodního finále postoupily poslední tři restaurace s certifikátem Czech Specials. Za Plzeňsko to je restaurace Na Spilce, za region Západočeské lázně Grandrestaurant Grandhotelu Pupp a za region Český sever postoupila restaurace Bellevue.

Národní finále této gastronomické soutěže, během kterého se bude ochutnávat rajská omáčka, se uskuteční 1. května na kolonádě v Karlových Varech. Vítězná restaurace získá poukázku ve výši 55 555 korun.

Čtěte také:

Restaurace se utkají v soutěži Czech Food Cup
Soutěž o mistra kávy a nejlepší svíčkovou
Ve druhém kole Czech Food Cup uspěla Moravská chalupa
Třetí kolo Czech Food Cup
Czech Food Cup počtvrté
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč