Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hrátky s kváskem

Hrátky s kváskem
sdílet:
Pusťte se s námi do pořádného dobrodružství. Připravte si domácí žitný kvásek.

Příprava a udržování žitného kvasu chce spoustu trpělivosti a lásky. „O to víc vás potěší, až vytáhnete z trouby vlastnoručně upečený voňavý, opravdový chleba,“ říká Stáňa Moravcová, která v redakci pět měsíců kvásek živila a pekla to nejlepší pečivo na světě. Redaktorka se s vámi podělí o své zkušenosti, jak postupovat a čeho se vyvarovat při přípravě kvásku a péči o něj. Věděli jste například, že dobrý kvásek má výrazně ovocnou kyselou chuť, a když ho večer nakrmíte, do rána zdvojnásobí svůj objem?

Z hotového kvásku připravíte báječné pečivo, křupavé housky, pšeničnožitný chleba, a dokonce i kváskové knedlíky. Recepty i rady najdete v zářijovém Apetitu.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč