Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tradiční české speciality na Grand Restaurant Festivalu

Tradiční české speciality na Grand Restaurant Festivalu
sdílet:
V nejlepších restauracích po celé České republice právě probíhá Grand Restaurant Festival. Pojďme se podívat, čím své hosty šéfkuchaři rozmazlí.

Novinkou letošního ročníku Grand Restaurant Festivalu je propagace místních produktů, biopotravin a ekologických farem, které spolupracují s podniky zapojenými do festivalu. Restaurace budou proto v rámci tříchodového menu nabízet pokrm připravený ze sezonních a lokálních surovin nazvaný Farmář & tradice/Tradiční specialita. Šéfkuchaři představí jídla, která umějí navodit domácí atmosféru. Na talířích se objeví taštičky s povidly, kachní stehýnka, králík na smetaně a další tradiční české speciality.

Mnohé podniky do svého menu zařadily také zvěřinové pokrmy. Hosté se dočkají klasiky v podobě jelení kýty se šípkovou omáčkou v restauraci hotelu Zámek Zábřeh i méně obvyklé úpravy líček z divočáka dušených s hruškami v brněnské restauraci La Bouchée. Kromě jídel z kategorie Farmář & tradice/Tradiční specialita nabídnou podniky také Specialitu šéfkuchaře a Nejlepší jídlo od maminky, vše za zvýhodněné ceny.

Festivalové ochutnávky koupíte na www.grandrestaurantfestival.cz.


 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč