Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s lyofilizovaným ovocem (sušeným mrazem)

Lyofilizované ovoce je lehoučké, lahodné a krásně barevné. Jeho jedinou nevýhodou je, že snadno navlhne. Lze ho ale použít jako efektní dekoraci na poháry, dezerty, zákusky či do müsli, granoly nebo müsli tyčinek či kaší. V podobě prachu můžete barevné lyofilizované ovoce použít k obarvení a ochucení krémů a těst.

...

 

  • Lyofilizované ovoce si uchovává většinu vitamínů a všechny minerály. 
  • Snadno se konzumuje i malým dětem, není doslazované.
  • Při lyofilizaci ovoce dochází k vysušení obsažené zmrzlé vody. Proto se takové ovoce nejprve šokově zamrazí a následně vysuší za současného snižování okolního tlaku.. Vše se provádí v přístroji zvaném lyofilizátor

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč