Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s pomazánkovým máslem

Pomazánkové máslo je tradiční československý mlékárenský výrobek. Přestože už nesmí nést oficiální název „máslo“, produkt je pod názvem „pomazánkové“ zcela běžně k dostání stále. Používá se zejména na přípravu pomazánek slaných náplní. Použít ho ale můžete i do dezertů, připravíte z něj třeba tiramisu nebo cheesecake

...

 

  • Vyhláška na pomazánkové „máslo“ pamatuje a označuje ho jako tradiční pomazánkové.
  • „Oficiálně se o něm ve vyhlášce č. 397/2016 praví:  „Tradičním pomazánkovým se rozumí mléčný výrobek ze zakysané smetany, s přídavkem sušeného mléka s možností obohacení sušenou syrovátkou nebo sušeným podmáslím, obsahující nejméně 31 % hmotnostních a nejvíce 36 % hmotnostních mléčného tuku, a nejméně 42 % hmotnostních sušiny, který se vyrábí tradiční technologií pomocí vysokotlaké homogenizace smetanové směsi, následným prokysáním směsi a termizací s finální homogenizací před plněním do obalu.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč