Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 180 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 8 g
Tuky 15 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Grilované jehněčí ve středomořském stylu.

Suroviny

2 ks
jehněčí rumpsteak 2 x 400 g
Na marinádu
rozmarýn 1 PL
čerstvé lístky
balzamikový ocet 2 PL
olivový olej 1 PL
sůl mořská
pepř
K podávání

Postup

1

V mističce promíchejte lžíci čerstvých rozmarýnových lístků, 2 lžíce balzamikového octa, lžíci olivového oleje, mořskou sůl a pepř. Marinádou potřete 2× 400g jehněčí rumpsteak. Nechte 10 minut v chladu odležet. Grilujte 8-10 minut po každé straně. Nakrájejte a podávejte s pečenými bramborami a listy baby špenátu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč