Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Česnekové oči
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3107 kcal
Bílkoviny 153 g
Sacharidy 7 g
Tuky 264 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Elegantní a chutný způsob, jak zužitkovat vykoledovaná vejce, ale i vtipné pohoštění pro nečekanou návštěvu.

Suroviny

vejce 12 ks
uvařená natvrdo, s odříznutými vršky
majonéza 60 ml
hořčice 2 ČL
česnek 4 stroužky
rozdrcené
sůl
na dochucení
pepř
čerstvě mletý
sekané
plněné paprikou, rozkrojené

Postup

1

Vyberte žloutky a utřete je dohladka s majonézou, hořčicí, česnekem, solí, pepřem, paprikou a sekanými olivami.

2

Naplňte vejce a ozdobte překrojenou plněnou olivou jako očkem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Apetit magazín