Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1/5 Počet hodnocení: 8
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2028 kcal
Bílkoviny 93 g
Sacharidy 196 g
Tuky 73 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Se salátem poslouží i jako lehký oběd, který zažene menší hlad. Díky šunce a hořčici osloví i ,dospělejší‘ chutě, ale kořenění můžete samozřejmě zjemnit.

Suroviny

housky 4 ks
vejce 2 ks
natvrdo
šunka 100 g
plátky
sýr 60 g
např. ementál
hořčice dijonská 1 ČL
petrželka hrst
sekaná

Postup

1

Žemle rozkrojte, v horní části vydlabejte střídku. Vajíčka, okurky a šunku nasekejte najemno, tvrdý sýr nastrouhejte. Utřete spolu s ostatními surovinami a dejte vychladit.

2

Rozpečte žemle v troubě, aby byly trochu křupavé, naplňte je pomazánkou a přiložte k sobě.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč