Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.2/5 Počet hodnocení: 17
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3413 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 556 g
Tuky 87 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vydejte se na rychlý kulinární výlet do Itálie s tímhle báječným chlebíčkem.

Suroviny

oregano 5 g
ricotta 170 g
okapaný na cedníku
sušená rajčata 35 g
nakládaná
piniové oříšky 1 PL
strouhaný
veka 6 plátků
opečenách, z jedné strany potřených česnekem
olivový olej bazalkový 40 ml
sůl
pepř

Postup

1

Většinu oregana nasekejte najemno. Smíchejte s ricottou, rajčaty, semínky a parmazánem. Osolte a opepřete. Veku pokapejte polovinou oleje a pokryjte ricottovou směsí. Zakapejte zbylým olejem a posypte zbývajícím oreganem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč