Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Křupavé lupínky z červené řepy

U zeleninových chipsů ocení vaši hosté nápad a vtip. Stejně můžete připravit také sladké i obyčejné brambory. Zkuste experimentovat s kořením.
Vydání: 2009/12
Autor:
Hodnocení:
27 (hlasů)
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy:
Smažení: 6 minut
P
Zelenina

Ingredience

Příprava jídla

1 Nakrájejte řepu na velmi tenké plátky, nejlépe pomocí mandolíny.

2
Plátky najednou smažte v pánvi ve vysoké vrstvě rozpáleného oleje asi 2–3 minuty dokřupava. Vyjměte a nechte okapat na papírové utěrce. Promíchejte kmín se solí a lupínky směsí posypte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ćervená řepa 14x jinak

Party chuťovky

Přidat komentář