Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajčátka v alobalu

Podávejte jako předkrm, přílohu nebo vegetariánský chod – výborný, snadný a rychlý.

Vydání: 2010/6
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 30 minut
Grilování: 15 minut
PT10M
Zelenina Italská

Ingredience

    • 500 g třešňových rajčátek
    • 200 g sýra feta, rozdrobeného
    • pár snítek rozmarýnu nebo oregana
    • panenský olivový olej na pokapání
    • balzamikový ocet

Příprava jídla

1 Ze dvou vrstev alobalu udělejte 6 misek. Rozdělte do nich rajčátka a sýr spolu s bylinkami. Pokropte olivovým olejem a alobal nahoře uzavřete.

2 Grilujte 10–15 minut, až rajčátka popraskají. Otevřete a před podáváním pokapejte balzamikovým octem.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Oběd na grilu

Oběd na grilu

Menu z grilu pro vegetariány

Přidat komentář