Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fazolová polévka s klobásou

Sytá a vydatná
Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Polévka

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 200 g klobásy
    • 1 červená cibule
    • 1 stroužek česneku
    • 1 l drůbežího vývaru
    • sůl a pepř
    • špetka saturejky
    • 2 konzervy bílých fazolí
    • 150 g zelených fazolek

    NA OZDOBU
    • třešňová rajčátka a balzamikový ocet

Příprava jídla

V hrnci na lžíci olivového oleje dozlatova opékejte 200 g klobásy, na plátky. Ztlumte a přidejte 1 červenou cibuli a stroužek česneku, nadrobno. Opékejte další 3 minuty, pak zalijte litrem drůbežího vývaru. Osolte, opepřete, přidejte špetku saturejky a přiveďte k varu. Vsypte 2 konzervy bílých fazolí, slitých, 150 g zelených fazolek, pokrájených, a vařte asi 4 minuty doměkka. Ozdobte třešňovými rajčátky a balzamikem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Čočková polévka se zimní zeleninou a rajčaty

Zamilujte si luštěniny

Přidat komentář