Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se srnčím masem

Srnčí maso je oblíbeným druhem zvěřiny.  Cení se pro vynikající chuť a vysokou nutriční hodnotu. Receptů na přípravu srnčího masa existuje nespočet a zahrnují nejrůznější typy úprav – od pečeného srnčího masa, přes guláš a ragú přes steaky na grilu, až po  dušení na zelenině, na víně či na smetaně, případně úpravu a la svíčková. 

...

 

  • Srnčí maso je vhodné před úpravou naložit do marinády, aby se zachovala jeho šťavnatost a dodala mu další vrstva chutí. Omáčky a kořenící směsi mohou srnčí maso výrazně obohatit.
  • Nutričně je srnčí maso bohaté na bílkoviny, vitamíny (zejména vitamín B12) a minerály, jako je železo a zinek. Má nižší obsah tuku než některé jiné druhy masa a je považováno za výborný zdroj kvalitních živin.
     

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč