Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sýrem brie

Brie je sýr s bílou plísní a velmi jemnou krémovou strukturou, vzhledem velmi připomíná camembert. Vyrábí se z kravského mléka a má jemně pikantní chuť. Hodí se skvěle ve studené kuchyni – na chleba, na obložené talíře nebo do sendvičů. Uplatníte ho však také při pečení quiche, zapékání nebo při přípravě sýrových omáček.

...

 

  • Obsah tuku v sušině se v případě sýru brie pohybuje mezi 45 – 60 %.
  • Pravý brie pochází z Francie a vyrábí se jako menší kolo o výšce jen asi 2 – 3 cm.
  • Minimální doba zrání je 4 týdny. Aby se však sýr stal opravdu krémovým, nechává se často zrát až 10 týdnů.
  • Je ideální pro přímou konzumaci s vínem.
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč