Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se maso nepřichytávalo

steak s omáčkou a brokolicí
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Trápí vás steaky připékající se k pánvi nebo grilu?

Zkuste si dát pozor na teplotu plochy, na níž opékáte, měla by být opravdu horká a maso by se mělo správně obracet jen jednou. Pokud jde o grilování, zahřejte gril a maso před opékáním lehce potřete olejem. Opékáte-li na pánvi, zahřejte napřed pánev, pak na ni nalijte olej, nebo ještě lépe potřete olejem maso. Dbejte také na to, abyste pánev nepřeplnili, to snižuje teplotu a zhoršuje výsledek.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč