Tisíce let se Řekové zdokonalují ve výrobě sýrů, hlavně z ovčího a kozího mléka. Mnoho z nich nese evropskou značku chráněného zeměpicného označení.
...
Banánový chlebíček si získal srdce lidí po celém světě. Je totiž vláčný a má bohatou chuť. Ačkoliv je tradiční podávání v podobě jednoduchých plátků nejčastější, můžete vyzkoušet i kreativnější způsoby zdobení a servírování.
...
Kdo by neznal populární Big Mac? Pokud se vám už teď sbíhají sliny na voňavý burger s pořádnou porcí masa, ale fast-foody nemáte dvakrát v oblibě, nezoufejte. Prozradíme vám, jak si připravit lahodný burger, aniž byste museli opustit...
Na samosběry jahod směřují každý rok tisíce lidí odhodlaní vlastnoručně natrhat košíky plné jahod. Letos začaly samosběry dříve, než je obvyklé, a jahody budou drahé. I přesto už jsou někde v plném proudu. Kraj po kraji se podíváme, kam za...
Od doby, co ji proslavily filmy Zápisník jedné lásky a Protivný sprostý holky sice uběhly dvě dekády, ale kanadská herečka Rachel McAdams na to rozhodně nevypadá. Na její perfektní formě má určitě podíl láska k pohybu (zejména k józe) i...
Domácí burgery vlastní výroby bývají zpravidla velkou chloubou na zahradních party a grilovačkách. Základem úspěchu je dobré mleté maso, ve kterém se nachází asi pětinový podíl tuku. Ideální je hovězí přední, které mletému masu zajistí...
Když jsme uznávanou cukrářku a majitelku studia HF Pastry Academy Helenu Fléglovou požádali, aby pro Apetit upekla dort k narozeninám, vůbec jsme netušili, čím nás překvapí. Napsat, že nám vyrazila dech by plně nevyjádřilo, jak obrovským...