Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak filetovat

losos
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Držte se našeho postupu a získáte dokonalé filety.

  1. Špičkou nože rozřízněte rybě břicho a vyjměte vnitřnosti.
  2. Odsekněte hlavu a rybu omyjte.
  3.  Rybu položte na bok. U ocasu nůž prostrčte mezi maso a páteř a řežte po celé délce až k hlavě, abyste maso od páteře oddělili. Máte první filet.
  4. Žeberní kosti podřízněte šikmým řezem a kosti ze středu vyberte pinzetou.
  5. Nad páteří prostrčte nůž a stejně vytvořte i druhý filet.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč