Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s bílým rybízem

Bílý rybíz patří mezi vzácnější druhy rybízu. Netěší se tak velké oblibě, jako červené druhy – snad proto, že jim chybí typická kyselost. Bílý rybíz je sladší než červený a dozrává později. Použít ho lze stejně jako červený – do džemů, sirupů, koláčů, bublanin a jiných dezertů.

...

 

  • Díky nižšímu obsahu kyseliny jsou velmi vhodné pro přípravu rybízového vína. Víno vyrobené z bílých druhů rybízu je téměř k nerozeznání od klasického vína vyrobeného z hroznů.
  • Bílý rybíz obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3 a C. Dále obsahují minerální látky sodík, fosfor, pektin, měď, hořčík, draslík, železo a vápník.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč