Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s boloňským ragú

Boloňské ragú je dušené hovězí maso (mleté nebo nakrájené na kousky) s rajčaty. Omáčka získala své jméno podle místa svého vzniku, tím je italské město Bologna.  Ragú má bohatou chuť a výborně se hodí ke všem druhům těstovin. Receptů existuje bezpočet, vedle základu – hovězího masa a rajčat – mohou zahrnovat cibuli, mrkev, řapíkatý celer, pancettu, rajčatový protlak, červené víno, mléko, hovězí vývar, olivový olej a bylinky.

...


 

  • Boloňské ragú platí za italský kulinární poklad, který vyžaduje trpělivost a kvalitní suroviny.
  • Vaří se několik hodin, aby získala výraznou chuť a texturu. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč