< 90 min
4,4
Nejlepší mrkvový dort
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 60 min
4,0
Poctivá čína
< 25 min
4,0
Krémová mrkvová polévka
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
< 60 min
4,4
Pestrá zeleninová polévka
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
< 30 min
4,0
Pestrá pomazánka z tvarohu
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
> 60 min
4,2
Fazolový guláš
< 45 min
4,3
Dýňová polévka s chilli
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 50 min
3,7
Polévka žurek
< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 90 min
3,8
Mrkvový dort
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem