Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty z hovězí svíčkové

Hovězí svíčková je sval, který pochází z oblasti hřbetu a má velmi jemnou texturu. Jde o měkké maso s minimálním obsahem vazivových tkání. V české kuchyni je hovězí svíčková známá zejména díky oblíbenému pokrmu svíčková na smetaně. Toto tradiční české jídlo spojuje výjimečnou jemnost svíčkové s bohatou a krémovou zeleninovo-smetanovou omáčkou, často doplněnou brusinkami a šlehačkou. Svíčkovou však lze použít na přípravu minutek, tataráku či carpaccio.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč