OBCHOD

Tatarák na lžičku

Lžičkový tatarák mohou ortodoxní masožrouti mlsat jen tak, ale neuděláte chybu, když k němu budete podávat maličké opečené toustíky a rozpůlený stroužek česneku na jejich potření. 

Vydání: 2016/1
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
Chuťovka

Ingredience

    • 300g hovězí svíčkové
    • 14 malých nakládaných okurek (českých nebo francouzských cornichons)
    • 2 lžíce kaparů
    • velká hrst hladkolisté petrželky, nasekané nadrobno
    • 1 lžíce dijonské hořčice
    • 2 žloutky
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř 

Příprava jídla

1 Svíčkovou nakrájejte na co nejmenší kousky. Okurky a kapary nasekejte nadrobno. Vše dejte do mísy, přidejte petrželku, hořčici a žloutky. Osolte a opepřete, promíchejte a rozdělte na lžičky. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Krekry s řepovým pestem

Pomalu vařený marinovaný bůček

Arašídová směs s uzenou paprikou, chilli a limetou

Vepřové špízky a arašídy & okurková salsa

Trojhránky s kuřetem a avokádovou majonézou

Kapsičky s mletým masem

Minikoblihy a miništrúdlíčky

New Cosmo

Česnekové chlebíčky a dokonalé jednohubky

Přidat komentář