Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s křepelčími vejci

Křepelčí vejce se v kuchyni dají využít podobně jako slepičí. Jsou však výrazně menší a také jejich chuť se od slepičích vajec liší.Většinou se využívají ve studené kuchyni – buď vařená nebo smažeá jako volská oka. Malinká křepelčí vajíčka jsou totiž velmi dekorativní a skvěle ozdobí každý obložený talíř, studenou mísu, jednohubky i chlebíčky. Manipulace s nimi ovšem vyžaduje šikovné prsty.

...

 

  • Křepelčí vejce poznáte podle kropenatých skořápek a mají v průměru asi 3 centimetry.
  • Váží od 10 do 12 g, to znamená, že místo jednoho slepičího budete potřebovat asi 4 až 6 křepelčích vajec.
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč