Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s piškotovým korpusem

Piškotový korpus se používá na přípravu dortů. Je lehký, nadýchaný a má jemnou neutrální chuť a skvěle ladí v podstatě s jakoukoli náplní.  Často se kombinuje se šlehačkou a ovocem či máslovými krémy.  Piškotový korpus se připravuje z našlehaných vajec, cukru a mouky. Někdy se do piškotového těsta přidává také prášek do pečiva nebo trocha másla.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč