Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Salát z červené řepy & brambor
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 34
Více než hodinu Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1234 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 157 g
Tuky 55 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte Maroko!

Suroviny

sůl
olivový olej 4 PL
vinný ocet bílý 1 PL
česnek 2 stroužky
nasekané
jemně nakrájená
vařená, nakrájená na kousky
koriandr čerstvý 1 hrst
lístky, nasekané

Postup

1

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout.

2

Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč