Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Telecí steak s olivovou salsou
Telecí steak s olivovou salsou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Telecí steak s olivovou salsou

4.1/5 Počet hodnocení: 14
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 304 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 0 g
Tuky 17 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemné telecí maso si žádá doprovod sice výrazný, ale ne tak, aby ho přehlušil.

Suroviny

steak
sůl
pepř
a černé, mix
olivový olej
z jednoho citronu
petrželka hrst
nasekaná

Postup

1

Dva telecí steaky osolte, opepřete a osmahněte.

2

Hrst zelených a černých oliv nasekejte nahrubo, smíchejte s několika lžícemi olivového oleje, kůrou z jednoho citronu a pořádnou hrstí nasekané hladkolisté petrželky. Podávejte k masu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč