Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Těstoviny podle očního lékaře

Rajčátka, tedy očička, si připravte dopředu, ať vám kvůli jejich výrobě nevystydne omáčka.

Vydání: 2010/11
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 100 g třešňových rajčátek
    • 150 g třešinek mozzarelly
     
    • hrst čerstvé bazalky, hrášek
    • 400 g zelených tagliatelle
    • 350 g hotové rajčatové omáčky
    • 4 lžíce bazalkového pesta

Příprava jídla

1 Rajčátka přepulte a vydlabejte. Kuličky mozzarelly také přepulte a naplňte jimi rajčata. Doprostřed každé kuličky sýra vtlačte kousek bazalkového listu či hrášek.

2 Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a dvě minuty před dokončením začněte ohřívat omáčku.

3 Slité těstoviny promíchejte v ještě teplém hrnci s pokrájenou bazalkou a pestem, naložte je na talíře a polijte omáčkou. Navrch posaďte oči z rajčat a sýra.

NĚCO NAVÍC
Těstoviny podle zubního lékaře: Uvařte je, posypte cukrem s mákem a ozdobte pěnovými bonbony ve tvaru zubů. Muhehehe!

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Strašidelné menu (nejen) pro děti

Strašidelné menu (nejen) pro děti

Umrlčí punč

Pečené mumie

Strašidla v bažině

Strašidelná party

Přidat komentář