Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dokonalý jablečný závin

Jablečný štrůdl
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:

Chtěli jste upéci dokonalý jablečný závin a těsto vám během pečení prasklo? Poradíme vám, jak tomu předejít.

  • Rozválené těsto posypte strouhankou, mletými piškoty, ovesnými vločkami nebo strouhaným perníkem. Zachytí unikající páru z ovoce a těsto nebude mít důvod praskat.
  • Dejte si také pozor na příliš tenké těsto a příliš velké množství náplně. Méně je někdy více.
  • Jablka do štrůdlu nestrouhejte, namísto toho je nakrájejte nožem na malé kousky. Jablka nepustí tolik vody a během pečení se těsto nerozmočí.

Recept na tradiční jablečný závin naleznete zde.

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč