Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s tvrdým tvarohem

Tvrdý tvaroh vzniká srážením mléka kyselinou mléčnou vytvořenou mlékárenskými kulturami. Od měkkého tvarohu se liší nižším obsahem vody. Dá se strouhat a slouží jako posypka na různé pokrmy: na ovocné knedlky, lívance, vdolky či nudle.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč