Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hovězím bujonem

Hovězí bujon se připravuje vařením hovězího masa, hovězích morkových kostí, zeleniny, bylin a koření. Hovězí bujón či vývar vyniká bohatou chutí a slouží jako základ pro hovězí polévky, omáčky a další pokrmy. Redukcí (odpařováním) bujónu získáte demi glace. 

...

 

  • Domácí příprava bujonu vyžaduje relativně hodně času, připravuje se skrytým varem neboli tažením. 
  • V mnohých receptech a domácím vaření tímto názvem označuje především polotovar v podobě dehydratovaného bujonu, který se následně rozpustí v horké vodě. Může mít podobu tuhé kostky nebo hustého želé. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč