Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kváskovým chlebem

Kváskový chleba se připravuje z těsta kypřeného přirozeným kvašením – tedy nikoli s pomocí droždí. Tento způsob přípravy chleba se řadí mezi tradiční staré metody, které se staly znovu populárními pro svou výživnou hodnotu a bohatou chuť. Kváskový chleba lze připravit z různých druhů mouky – z pšeničné, žitné, celozrné nebo grahamové. 

...

 

  • Kvásek je kvasící směs vody a mouky, ve které se množí bakterie mléčného kvašení.
  • Kvásek se připravuje několik dní či týdnů před přípravou chlebového těsta.
  • Mnoho milovníků kváskového pečení svůj kvásek opatruje, přiživuje a pěstuje po celé roky.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč