Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepy s čokoládovou polevou

Čokoládová poleva se používá při dekorování dortů, dezertů, řezů, koláčů i buchet. Dezertům propůjčuje nejen atraktivní vzhled ale i lahodnou chuť. Používá se v tekuté podobě a v chladu tuhne. Vyrábí z roztavené čokolády a případně dalších surovin, jako jsou tuk, sirup nebo likér. Ne každá tmavá poleva je však čokoládová – může jít o tukovou polevu obarvenou kakaem. Existuje víc variant čokoládové polevy – podle typu použité čokolády můžememluvit o polevě tmavé, bílé nebo mléčné.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč