Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s crème fraîche

Crème fraîche je francouzská verze zakysané smetany s obsahem tuku až 45 %.  V Česku se ovšem na trhu příliš neuchytil, přesto jej seženete.V každém případě jej můžete nahradit co nejtučnější zakysanou smetanou. Crème fraîche můžete použít ke zjemnění omáčky, k přípravě dezertů do skleničky, do polévek a všude tam, kde chcete pokrmu dodat krémovost.

...

 

  • Ve frankofonních zemích znamená označení crème fraîche bežnou smetanu ke šlehání, v ostatních zemích přestavuje fermentovaný (zakysaný) výrobek.
  • Připravit si ho můžete také doma: Smíchejte smetanu ke šlehání s trochou podmáslí a při pokojové teplotě nechte kvasit pod pokličkou.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč