Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborový salát s kapií

Jde to i bez majonézy.

Vydání: 2013/12
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
+ odpočinutí
PT20M
Vaření 0:20
Salát Středoevropská

Ingredience

    • 1 kg brambor, neloupaných
    • 12 lžic bílého jablečného či vinného octa
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 300 ml silného hovězího vývaru
    • 2 lžičky dijonské hořčice
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 10 nakládaných okurek, na plátky
    • 8 lžic nakládané kapie, na nudličky
    • špetka cukru
    • 1 červená cibule, nakrájená na plátky
    • hrst petrželky

Příprava jídla

Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte všechny suroviny kromě petrželky a nechte odstát, až se do teplých brambor vsákne zálivka. Vmíchejte petrželku a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vánoční trojboj

Šlehaný hermelín se salátem a ořechy

Kuba s dvojími houbami

Losos plněný špenátem a krevetami

Koláč se zeleninou

Vánoční trifle

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Rozmáčknuté brambůrky

Luxusní kaše s pórkem

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Přidat komentář