Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pohlreichova hrášková polévka

Pohlreichova hrášková polévka

Hodnocení receptu
1/5 Počet hodnocení: 1
Do 20 minut Velmi snadné

Suroviny

pórek
hrášek
vývar
sůl a pepř
bageta

Postup

1

Nejprve orestujte na másle cibuli a bílou část pórku. Přidejte hrášek, promíchejte, osolte, opepřete a zalejte zeleninovým vývarem a vše přiveďte k varu.

2

Jakmile je hrášek měkký, sundejte polévku ze žáru a přidejte do ní mléko i smetanu a vše společně rozmixujte v mixéru.

3

Přes jemný cedník polévku přeceďte zpět do rendlíku a ještě pár minut provařte. Dle chuti dochuťte solí. Bagetu nakrájejte na tenké plátky, zakapejte olivovým olejem, osolte a opepřete. Vložte do trouby a nechte ji dozlatova opéct. Polévku podávejte s opečenou bagetkou.

Autor: pompofka

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč