Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.6/5 Počet hodnocení: 33
Do 30 minut Velmi snadné 5-10

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3567 kcal
Bílkoviny 104 g
Sacharidy 203 g
Tuky 259 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Upozornění: Po konzumaci se 12 hodin s nikým nelíbejte! Ani z hecu!!!

Suroviny

olomloucké
100 g
sýr romadúr
nakládané, pokrájené
na tenké plátky
česnek 4 stroužky
na plátky
petrželka 2 PL
nasekaná
kmín 2 ČL
slunečnicový olej 200 ml
k podávání
k podávání

Postup

1

Olomoucké tvarůžky nakrájejte na čtvrtky, pivní sýr a romadúr na silné plátky a nivu na kostky o hraně 2 cm. Opatrně je promíchejte se všemi přísadami kromě oleje. Pak je postupně přendejte do uzavíratelné sklenice a zalijte olejem tak, aby vše bylo potopené. Nechte uležet v chladničce 4–6 dní.

2

Podávejte s tmavým chlebem a zapíjejte pivem.

NĚCO NAVÍC
Existuje i varianta pouze s pivem. Uleželý výsledný produkt však připomíná jednolitou poloprůhlednou hmotu mimozemského původu. Maže se to na chleba, je to výborné, ale jen pro opravdu silné povahy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/10

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč