Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se salámem

Jako salámy se označují uzeniny vyrobené z masa, tukové složky a tzv. spojky. Existuje několik druhů i typů salámů – rozlišujeme je podle použitého masa a koření nebo podle typu výroby. Setkat se tak můžeme se salámy suchými, trvanlivými nebo polosuchými či vařenými. Společné mají jedno: tvar podlouhlé šišky, která se krájí na tenké plátky.

 

Salám se výborně hodí do studené kuchyně, k výrobě obložených chlebíčků, sendvičů, salátů, pomazánek. Salám můžeme podobně jako jiné uzeniny použít i v receptech teplé kuchyně, například při zapékaných pokrmech, na pizzu, do slaného pečení nebo dušených pokrmů.

...

  

  • Základní rozdělení salámu je na měkké, které mají nižší dobu trvalinosti, a trvanlivé, které se suší a případně konzervují za použití plísně nebo horkého či studeného kouře.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč